Egyértelműen látszik, hogy a fiatalokat a színvonalas programokkal és a gasztronómiával lehet a legjobban megfogni, hogy a pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban tartalmasan töltsék el a szabadidejüket a hallgatók. 

Bárány Panna hallgató szervezésében, a "Hallgatói szabadidős közösségi élet fellendítése, fenntartásának ösztönzése pályázat" keretein belül hat rendezvény került megszervezésre a felsőoktatási intézmény kollégiumában.

Az egyes alkalmakkor az ünnepkörökhöz, jeles napokhoz vagy aktuális eseményekhez köthető, egyszerűen elkészíthető ételekkel várták az érdeklődőket. Emellett társas- és kártyajátékokkal, közös meccsnézéssel járultak hozzá a közösség összekovácsolásához- olvasható az intézmény oldalán.  

A gasztronómiai foglalkozásokon sütőtökös muffin, tócsni, kollégiumi hot-dog, vendégváró szendvicsek, mézeskalács, rakott krumpli és pizza is készült. Egyszerű alapanyagok felhasználásával, könnyen elkészíthető ételeken keresztül tanulhatták meg a résztvevők, miként lehet egy finom fogással feldobni a kollégiumi létet. 

A rendezvényeken hallgatóink mellett külsős érdeklődők és középiskolások is megfordultak. A legsikeresebb alkalmaknak azok mutatkoztak, ahol a készítendő étel kiválasztásában aktívan részt vehettek a hallgatók is. 

A programokon való részvétel és a visszajelzések azt mutatják, hogy szükség van ilyen és hasonló kezdeményezésekre. 

2023. február 1. Prm