A 2021-es Alterába fesztivál 2. napján zsúfolásig megtelt a nézőtér, hiszen napjaink legnépszerűbb bandája, a gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company lépett fel. Legnagyobb rajongóik már a szintén erdélyi Teddy Queen és az alter műfaj legendás együttese, a Pál Utcai Fiúk fellépése előtt elfoglalták az első sorokat. 

Bagossy Norbiék ezúttal is alaposan megtáncoltatták a fesztivál közönségét, korábbi nagy slágereik mellett bemutatva február végén megjelent új albumuk néhány dalát is. 

Ezt követően az Anna and the Barbies lépett szokásosan hatalmas energiákkal a színpadra, sőt Pásztor Anna a rajongók körében ülve is énekelt. Az egyórás koncert az örök klasszikus „Nyuszika” című dallal zárult, de itt még nem volt vége az estének: a Konyha fellépésén repültek a fogkefék, majd a Zaporozsec és DJ Dominique következett, végül Alter after-partival zárult a szerdai nap. 

A szombatig tartó Alterába Fesztiválra továbbra is érdemes kilátogatni, hiszen remek fellépők sora várja a Rába-partra érkezőket.

Fotó/cikk: Bálizs Zsuzsa