Lassan itt az év vége és a szabadtéri bajnokságoknak is hamarosan vége és elérkezik a teremtornák időszaka. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik a Szív Szerszámsziget Labdarúgó Emléktornát az elhunyt magyar sportolók emlékére. A tornáról Luki Andrással a rendezvény alapítójával beszélgettünk:

-Fontos információ, hogy a torna idén lesz és nem 2018 januárjában. A pontos időpont december 29-30. A nevezés a héten elindult és már neves csapatok is megtalálták a tornánkat. Lényeges változás az elmúlt évekhez képest, hogy pénzdíjassá tettük a tornát, mert úgy gondoljuk szervezőtársammal és névadó szponzorunkkal, Papp Gáborral, hogy csak így tudjuk emelni a nívóját a rendezvényünknek.

Luki András elmondta továbbá, hogy minimum 24 csapat jelentkezését várják, amely létszám az elmúlt években rendre meg is telt. Idén ha többen neveznének, akkor esetleg a létszámbővítés is szóba jöhet.  

 

 

A csapatok december 13-ig adhatják le a nevezésüket, melyről a torna közösségi média oldalán találhatnak bővebb információt. 

2017. november 14. prm