iskola (2), oktatás (1), cinema city (12), tehetség (3), Dóczi Éva (1), Ákos (1), Ady (1), judo (4), kiállítás (7), foltvarrás (1), család (10), turné (1), úszás (4), álomgyár (1), egészség (14), könyv (3), Lego (1), jégpálya (1), Flashmob (1), kosárlabda (3)

Pénzdíjas lesz a zalaegerszegi 24 órás labdarúgó torna

2017-11-14

Lassan itt az év vége és a szabadtéri bajnokságoknak is hamarosan vége és elérkezik a teremtornák időszaka. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik a Szív Szerszámsziget Labdarúgó Emléktornát az elhunyt magyar sportolók emlékére. A tornáról Luki Andrással a rendezvény alapítójával beszélgettünk:

-Fontos információ, hogy a torna idén lesz és nem 2018 januárjában. A pontos időpont december 29-30. A nevezés a héten elindult és már neves csapatok is megtalálták a tornánkat. Lényeges változás az elmúlt évekhez képest, hogy pénzdíjassá tettük a tornát, mert úgy gondoljuk szervezőtársammal és névadó szponzorunkkal, Papp Gáborral, hogy csak így tudjuk emelni a nívóját a rendezvényünknek.

Luki András elmondta továbbá, hogy minimum 24 csapat jelentkezését várják, amely létszám az elmúlt években rendre meg is telt. Idén ha többen neveznének, akkor esetleg a létszámbővítés is szóba jöhet.

A csapatok december 13-ig adhatják le a nevezésüket, melyről a torna közösségi média oldalán találhatnak bővebb információt.

2017. november 14. prm