karácsony (2), Quimby (1), Seuso-kincs (1), darts (2), cinema city (12), star wars (1), Flashmob (1), úszás (4), törvényszék (4), lélekzuhany (1), Magyar Vöröskereszt (1), turné (1), egészség (14), Az igazság ligája (1), Ákos (1), fesztivál (16), kiállítás (7), judo (4), világnap (1), hastánc (3)

Zsúfolásig telt koncertek az Alterába 2. napján

2021-07-16

A 2021-es Alterába fesztivál 2. napján zsúfolásig megtelt a nézőtér, hiszen napjaink legnépszerűbb bandája, a gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company lépett fel. Legnagyobb rajongóik már a szintén erdélyi Teddy Queen és az alter műfaj legendás együttese, a Pál Utcai Fiúk fellépése előtt elfoglalták az első sorokat.

Bagossy Norbiék ezúttal is alaposan megtáncoltatták a fesztivál közönségét, korábbi nagy slágereik mellett bemutatva február végén megjelent új albumuk néhány dalát is.

Ezt követően az Anna and the Barbies lépett szokásosan hatalmas energiákkal a színpadra, sőt Pásztor Anna a rajongók körében ülve is énekelt. Az egyórás koncert az örök klasszikus „Nyuszika” című dallal zárult, de itt még nem volt vége az estének: a Konyha fellépésén repültek a fogkefék, majd a Zaporozsec és DJ Dominique következett, végül Alter after-partival zárult a szerdai nap.

A szombatig tartó Alterába Fesztiválra továbbra is érdemes kilátogatni, hiszen remek fellépők sora várja a Rába-partra érkezőket.

Fotó/cikk: Bálizs Zsuzsa