Az ünnepeket követően a Városi Hangverseny és Kiállítóterem a megszokott ritmusában, különböző műfajokból merítve kínál programokat az évad második felében:

Január 16-án JazzSzerda sorozatukban a Canarro koncertezik: a tradicionális gipsy swing legnépszerűbb hazai előadói, stílusuk ötvözi a belga manouche swing, a latin tangó, a brazil bossa-nova, a francia sanzon és a békebeli magyar kávéházi muzsika elemeit.

Január 19-én a Családi Intézet Esküvőszervező Iroda szervezésében kerül megrendezésre a hagyományosan nagy sikerű Esküvőkiállítás, amely ingyenesen látogatható!

Február 1-én az orgonamuzsika kedvelőit várják a dél-afrikai származású, Bécsben élő, Jeremy Joseph orgonaművész hangversenyére. A világszerte ismert művész koncertezett már az Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Amerika, Ausztrália több koncerttermében, Dél-Afrikában, Japánban és persze Európa-szerte. Műsorában az orgonairodalom legnépszerűbb dallamai hangzanak el virtuóz előadásmódban.

…és egy előzetes: február 27-én az Egerszegi Páholy színpadán napjaink egyik legismertebb tv-s személyisége, Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám!

 

Jegyek valamennyi programunkra elővételben már vásárolhatók jegypénztárainkban, illetve online ide kattintva: www.kereszturyvmk.hu/vhk

2019. január 11. Prm