oktatás (1), Flashmob (1), Intersport (4), foltvarrás (1), méz (2), adomány (4), kultúra (23), Kézművesek háza (3), világnap (1), édesség (3), fesztivál (16), darts (2), ünnep (4), atlétika (5), advent (8), kiállítás (7), lövészet (1), rock (4), Ady (1), lépegető (1)

Jazz, orgonahangverseny és Egerszegi Páholy a Hangversenyteremben

2019-01-11

Az ünnepeket követően a Városi Hangverseny és Kiállítóterem a megszokott ritmusában, különböző műfajokból merítve kínál programokat az évad második felében:

Január 16-án JazzSzerda sorozatukban a Canarro koncertezik: a tradicionális gipsy swing legnépszerűbb hazai előadói, stílusuk ötvözi a belga manouche swing, a latin tangó, a brazil bossa-nova, a francia sanzon és a békebeli magyar kávéházi muzsika elemeit.

Január 19-én a Családi Intézet Esküvőszervező Iroda szervezésében kerül megrendezésre a hagyományosan nagy sikerű Esküvőkiállítás, amely ingyenesen látogatható!

Február 1-én az orgonamuzsika kedvelőit várják a dél-afrikai származású, Bécsben élő, Jeremy Joseph orgonaművész hangversenyére. A világszerte ismert művész koncertezett már az Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Amerika, Ausztrália több koncerttermében, Dél-Afrikában, Japánban és persze Európa-szerte. Műsorában az orgonairodalom legnépszerűbb dallamai hangzanak el virtuóz előadásmódban.

…és egy előzetes: február 27-én az Egerszegi Páholy színpadán napjaink egyik legismertebb tv-s személyisége, Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám!

Jegyek valamennyi programunkra elővételben már vásárolhatók jegypénztárainkban, illetve online ide kattintva: www.kereszturyvmk.hu/vhk

2019. január 11. Prm