Két hazai előadó is új dalt adott ki a héten - az Anna and the Barbies 'Játék az egész' című dalához egy pörgős, rádióbarát remix készült, a fiatal, hipp-hopp, előadó, Dzsúdló pedig 'Reggel' című számával hódítja meg az internetet.
 Az Anna and The Barbies 2019-ben ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját - a különleges alkalmat egy Nemzeti Színházas duplakoncerttel és az INDIÁN című nagylemezzel ünnepelték. Az album egyik éllovasa a 'Játék az egész' című szám, amelyhez most egy pörgős, rádióbarát remix készült Szepesi által. 

Dzsúdló egy, a huszonévesek élet-szorongása által ihletett trap/pop előadó, aki önreflexív, szókimondó stílusán keresztül tör a hírnévre. Az énekes "Lej" és "Hiszti" sikerdalai után 2020-at indító "Sprint" egy stagnáló kapcsolat érzését dolgozta fel, a legújabb, "Reggel" a reggeli józanodást dolgozza fel, az este elhangzott szavakkal és meghozott döntésekkel való szembesülést, amelyek az éjszaka szárnya alatt még logikusnak tűntek, de a reggeli fényben már megmagyarázhatatlanok.

 

forrás: Supermanagement

2020. február 26. Prm