álomgyár (1), úszás (4), sport (76), birkózás (2), Dóczi Éva (1), tehetség (3), koraszülöttek (1), szívvel-étellel (9), koncert (7), Az igazság ligája (1), mozi (10), ünnep (4), karácsony (2), Flashmob (1), darts (2), édesség (3), vonat (1), star wars (1), könyv (3), judo (4)

Az Anna and the Barbies és Dzsúdló is új dallal indítja a tavaszt

2020-02-26

Két hazai előadó is új dalt adott ki a héten - az Anna and the Barbies 'Játék az egész' című dalához egy pörgős, rádióbarát remix készült, a fiatal, hipp-hopp, előadó, Dzsúdló pedig 'Reggel' című számával hódítja meg az internetet.
Az Anna and The Barbies 2019-ben ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját - a különleges alkalmat egy Nemzeti Színházas duplakoncerttel és az INDIÁN című nagylemezzel ünnepelték. Az album egyik éllovasa a 'Játék az egész' című szám, amelyhez most egy pörgős, rádióbarát remix készült Szepesi által.

Dzsúdló egy, a huszonévesek élet-szorongása által ihletett trap/pop előadó, aki önreflexív, szókimondó stílusán keresztül tör a hírnévre. Az énekes "Lej" és "Hiszti" sikerdalai után 2020-at indító "Sprint" egy stagnáló kapcsolat érzését dolgozta fel, a legújabb, "Reggel" a reggeli józanodást dolgozza fel, az este elhangzott szavakkal és meghozott döntésekkel való szembesülést, amelyek az éjszaka szárnya alatt még logikusnak tűntek, de a reggeli fényben már megmagyarázhatatlanok.

forrás: Supermanagement

2020. február 26. Prm