December közepétől, amikor a füves bajnok őszi sorozata véget ér, a csapatok pihenőre mennek. Megyénkben és a megyeszékhelyen is ilyenkor kerülnek középpontba a hagyományos és új szervezésű teremlabdarúgó tornák. Ezek közül az egyik legismertebb és mondhatjuk, hogy töretlen népszerűségben örvend a Szív Szerszámsziget 24 órás Teremlabdarúgó-torna. A jövő januári rendezvény kerek évfordulóhoz érkezett, ami a 10. lesz a sorban. A jeles alkalmat szeretnék emlékezetessé tenni a szervezők. 

-Gyorsan elrepült a 10 év.  Egy teremtorna életében ez már komoly időnek számít. Az évek során egyre népszerűbbek lettünk. Fejlődtünk is évről évre és sokszor azzal kellett megküzdenünk, hogy nem tudunk elég csapatot fogadni- emlékezett vissza Luki András a torna egyik ötletgazdája.

A jeles alkalomra egy öregfiúk tornát is hozzászerveztek, ahol a ZTE FC és a Nagykanizsa mellett a Ferencváros is elfogadta a meghívást. A szervezők több meglepetéssel készülne, amit a torna kezdetéig folyamatosan közölnek majd közösségi oldalukon keresztül. 

-A célunk továbbra sem változott, sportolási lehetőséget biztosítani és egyben kihívást is az amatőr és szabadidős csapatoknak. Szeretnénk továbbra is méltóképpen adózni az elhunyt magyar és zalai sportolók emléke előtt is- tájékoztatott Luki András.

A jubileumi tornát 2019. január 4-5-én rendezik a Zalakerámia Sport –és Rendezvénycsarnokban.

Elindult a nevezés is a 10. tornára, melynek a legfontosabb infói a következők:
Torna ideje: 2019.01.04-05. (péntek-szombat) 20:00
Nevezési díj: 20.000,- Ft
Nevezési határidő: 2018.12.17. (hétfő) (Csapatok nevezése átutalással)
Nevezési lapok leadása: 2018.12.28-ig (péntek)
Sorsolás: 2018.12.21-ig (péntek)

Nevezési lap és a versenykiírás innen letölthető:

/webimages/files/Nevezesi.doc

/webimages/files/Versenykiiras(2).doc

Siessetek, nehogy lemaradjatok a tornáról!

2018. november 8. Prm