Az év első teremlabdarúgó tornáját rendezték az elmúlt hétvégén, Zalaegerszegen. Január 4-én estétől másnap estig pattogott a labda a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban a 10. Szív Szerszámsziget 24 órás Labdarúgó Emléktornán. A hagyományokkal ezúttal sem szakítva, gyertyagyújtással emlékeztek az elhunyt magyar, köztük a zalai sportolókra is. Négy csoportban összesen 24 csapat játszott, olykor a végletekig kiélezett mérkőzéseket, hogy elérjék a csoportonkénti két továbbjutó hely egyikét. A csapatok közül magabiztosan jutott tovább a Lucullus, a Team Belucci és a Németh Ferenc Emlékcsapat. A negyeddöntőben meglepetésre az esélyesek árnyékában az Ostrom Gumiszervíz és a Göcsej Nyomda remekelt. Az Ostrom Gumiszervíz fiataljai a negyeddöntőben az Afrika Sun Team csapatát 4-0-ra verték, az elődöntőben a 0-0-s rendes játékidőt követően, büntetőkkel 3-2-re győzték le az addig kiemelkedően teljesítő Németh Ferenc Emlékcsapatot. A másik ágon a Göcsej Nyomda a negyeddöntőben büntetőkkel 2-1-re győzte le a Lucullust, majd az elődöntőben a Zala Police SE ellen egy szerencsés öngóllal jutottak a döntőbe. A helyosztók előtt egy gyermektornát iktattak be a szervezők, ahol a Lenti, a Nagykanizsa és a ZTE FC U10 –es korosztálya mutatta meg mire képesek a kockás bőrgolyóval a parketten. A harmadik helyet a Németh Ferenc Emlékcsapat szerezte meg a Zala Police SE 3-0-s legyőzésével. A döntőben a jobban kezdett a Göcsej Nyomda és hamar vezetéshez is jutottak. Hiába tett meg mindent az Ostrom Gumiszervíz egyenlíteniük mér nem sikerült. 

A torna végeredménye:
1.Göcsej Nyomda, 2. Ostrom Gumiszervíz, 3. Németh Ferenc Emlékcsapat, 4. Zala Police SE
Különdíjasok: 
Legjobb kapus: Tóth Zsolt (Göcsej Nyomda), legjobb mezőnyjátékos: Flander Dávid (Ostrom Gumiszervíz), gólkirály: Bita Mátyás 13gól (Németh Ferenc Emlékcsapat), a legsportszerűbb csapat: Zala Police SE 

A díjátadón Gecse Péter  Zalaegerszeg Város alpolgármestere és Madár Gábor, a ZTE FC legendája segédkezett. A teremtorna végére a szervezők, a jubileum alkalmából egy öregfiúk gálát hoztak össze a ZTE FC, a Nagykanizsai Olajbányász és a Ferencváros csapataival. A legkitartóbb szurkolók találkozhattak egerszegi legendákkal úgy, mint Kocsárdi, Molnár, Babati, Sluka, Vlaszák, Bardi, vagy Kovács. A nagykanizsaiaknál Farkas, Visnovics, Svélecz, Vidóczi és Kepe is pályára lépett, míg a Fradiban az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékost, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, s nem mellékesen honi gólkirályt is - Keller, Telek, Józsi, Szeiler, Balog, Topor, Fischer - láthatott a közönség. 

2019. január 10. Prm