Több autónyi adományt gyűjtöttek a Zala megyei bíróságok dolgozói. 2018-ban a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesületét támogatták.

A Zalaegerszegi Törvényszék „Peren kívül” címmel 2016-ban alkotta meg társadalmi felelősségvállalás programját, amelynek egyik eleme a jótékonyság, illetve a rászorulók segítése.
Az elmúlt évek során gyűjtöttek adományt a Zala Megyei Integrált Szociális Intézmény Fogyatékosok Otthonának, a helyi karitaszon keresztül rászoruló családokat támogattak, erdélyi iskolának adományoztak, hozzájárultak a Zala Megyei Szent Rafael Kórház fizioterápiás medencéjének felújításához, adtak „Mackót a mentőbe”, futottak a koraszülöttekért, s csaknem 10 éve minden adventkor ajándék műsorral készülnekk a megyei kórház pszichiátriai osztályának lakói számára.  

Az idei adventi időszakban a Zalaegerszegi Törvényszék az adományboltot is működtető Mozgássérültek Zala Megyei Egyesületének leginkább tartós élelmiszert, műszaki eszközöket, ruhaneműt gyűjtött.  Az adományok átadására két alkalommal került sor: 2018. december 14-én a törvényszéken már nem használt bútorokat juttatták el, majd december 18-án a Lenti, Keszthelyi, Nagykanizsai, Zalaegerszegi Járásbíróság és a törvényszék dolgozói által gyűjtött ruhákat, játékokat és tartós élelmiszert adták át. Az összegyűlt adományokat - a közel 1000 rászorulót segítő - egyesület saját tagjai között osztja majd szét. 

2018. december 25. Prm