A visszaszámlálás elkezdődött!

A zalaegerszegi INTERSPORT áruház átalakítása a finisébe ért. Vasárnaptól az üzleten már csak a végső csinosítást és a polcok feltöltését végzik. 

Fontos! A zalaegerszegi INTERSPORT megújult belső térrel, de ugyanazzal a szakértő és figyelmes hozzáállással és széles termékválasztékkal várja a vásárlóit!

Nyitás: 2018. március 8. 9.00

Kezdje a Nőnapot és a Zoltán napot az INTRSPORTBAN!

Aktuális szórólap: /webimages/files/SO2018_IS-HU_FB_EOE-Zalaegerszeg_x3%20screen(1).pdf


 

További 20 % akció az Intersportban!


Vásároljon a hétvégén, 2018. február 23 és 25. között és azonnali további 20 % kedvezményt kap CSAK a leárazott termékekre!
Ezzel így már 40-50-70 % engedményben is részesülhet!

Az akció MINDEN LEÁRAZOTT termékre vonatkozik, legyen ez túra, fitnesz, futás, szabadidő cipő és ruházat, kerékpár és egyéb sporteszköz!

Az akció 2018. 02. 23 – 25. között a keszthelyi, szombathelyi, nagykanizsai és zalaegerszegi INTERSPORT-ban érvényes.

Nem érdemes kihagyni!

 

Javában tart a kiárusítása a zalaegerszegi Intersportban

Február elején kezdődött és március elejéig tart az átalakítás a Park Centerben lévő Intersport üzletben. 

-  A fényforrások már ki lettek cserélve nagyrészt LED fényforrásokra és a festési munkák is befejeződtek. Február 12-én elfelezzük az üzletet, hogy a padlót el tudjuk kezdeni kicserélni, majd február 16-án az üzlet fele az új padlóval működik tovább. A látványos asztalos munkák március elején lesznek, ahol a kassza- és szervizpult, valamint a próbafülkék lesznek felújítva –tájékoztatott Csilléry Balázs ügyvezető 

Nagyon fontos, hogy az üzlet a kiárusítással március 3-ig várja a látogatókat és vásárlókat, majd 4 napot zárva tart és március 8-án 10.00 órakor nyit újra a teljesen megújult külsővel az Intersport. 
 

Aktuális szórólap a kiárusításról:

A február az átalakulásról és az újrakezdésről szól a zalaegerszegi Intersport áruházban. Az üzlet a 10 éves születésnapjának évében teljes arculatváltáson és ráncfelvarráson esik át. A részletekről Csilléry Balázs ügyvezetővel beszélgettünk: 

Mikortól van jelen az Intersport Zalaegerszegen és miként értékeled az elmúlt időszakot? 

- A zalaegerszegi Intersport 2007 szeptemberében nyitotta meg kapuit, a régió legnagyobb sportáruházaként. Akkor még mind a márka, mind a minőség ismeretlen volt, de mára már több tízezer törzsvásárlóval büszkélkedhetünk Zalaegerszegen és környékén.

 Mi az üzletpolitikája az Intersportnak? Miért jó bemenni egy ilyen üzletbe? 

- Az Intersport a minőségre, a nemzetközi márkára és a magas szintű kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt. Az üzletben megtalálhatóak az alacsonyabb árfekvésű saját márkás termékek is mind a fitnesz, mind a túra és sí élményrészlegeken is, de ki tudjuk szolgálni azon vásárlóinkat is, akik márkás terméket szeretnének akár egy kicsit magasabb árfekvésben. Az üzletbe azért jó bejönni, mert zászlónkra a kedves és kompetens kiszolgálást tűztük ki, ami azt jelenti, hogy munkatársainkat folyamatosan képezzük és tréningeljük.

 Ez az év fontos lesz az üzlet szempontjából, mire készültök?

 - A 2018-as év fordulópont a zalaegerszegi üzlet szempontjából, hiszen az üzlet teljes felújításra kerül. Egy hatalmas végkiárusítás után 10 év elteltével megszépül a bolt és a régió legszebb üzlete lesz. A teljes fénycsere után, mely már egy modern LED rendszert jelent, sokkal jobban bemutathatóak lesznek a termékek. Az új falszín pedig kiemeli a hátlapokon bemutatott termékeket. Leglátványosabb pedig a padló csere lesz, hiszen a már 10 éve koptatott szőnyeget egy modern fa mintázatú padlóra cseréljük az üzlet teljes területén. De emellett megújul a szerviz rész, a kasszapult és az öltözőfülkék is, hogy vásárlóink kényelmesen próbálgathassák a szebbnél szebb ruhadarabokat.

 Mit jelent a Restart az Intersportban? 

- A felújítás egy minőségi, de vásárlóbarát megjelenést fog mutatni, de emellett új dolgok is kerülnek bevezetésre. Itt emelném ki a lábvizsgálatot, mely alapján márciustól pontosan meg tudjuk mondani, hogy a futóknak milyen cipőre van szükségük, hogy stabil, vagy neutrális lábbeli -e a legmegfelelőbb számukra.

 Egy kicsit személyesebb... Egy folyamatosan nagy lángon égő vezető vagy, aki mindent megtesz a sikerért? Mi a titok? Honnan jön ez az elhivatottság és lendület? 

- Számomra a legnagyobb öröm, hogy 2007. szeptember 6-án akkor, mint területi vezető nyithattam meg a zalaegerszegi üzlet kapuit és most, mint ügyvezető lehetőségem van arra, hogy ugyan ezt az üzletet kollégáim segítségével felújítsam. Vezetőként azt hiszem, akkor lehet ezt igazán jól csinálni, ha az embernek a munkája a hobbija. Szeretek emberekkel dolgozni, akik magas önmotivációval rendelkeznek és szeretnének valami újat, valami egyedülállót megvalósítani, vagy a megvalósításban részt venni. Hiszem azt, hogy egy ilyen nemzetközileg is elismert cégnek, mint az Intersport a legnagyobb tőkéje a személyzet, ezért tartom fontosnak, hogy emberközeli vezető legyek, aki mindig tiszteletteljesen bánik munkatársaival, nyitott legyek az ötleteikre, de mutassam az irányt és a célokat is.

Az Intersport zalaegerszegi üzletében a kiárusítás már elkezdődött. Érdemes figyelni honlapunkat és a sportbolt hivatalos közösségi oldalát az újabb akciókért. 

2018. február 1. Prm