Friss termelői zöldségek, gyümölcsök tudatosan étkező városlakóknak Szombathelyen, Győrben, Sopronban

A Falussy Zöldségtermelő egy szezonális zöldség-gyümölcs házhozszállítás szolgáltatás, amihez előfizetéssel lehet csatlakozni Szombathelyen, Győrben és Sopronban. Azért indult, hogy kényelmesebbé, egészségesebbé tegye a szombathelyiek, győriek, soproniak életét. Hogy az itt élőknek is legyen reális alternatívájuk a megbízható forrásból, helyi őstermelőktől származó, friss zöldségek, gyümölcsök otthonukba rendelésére. 

Zöldségházhozszállítás - Győr, Sopron, Szombathely

Vásárlóként az elmúlt években magam is megtapasztaltam, hogy milyen nehéz az üzletekben finom, helyi, jó minőségű árut találni, ezért alapítottam meg a Falussy Zöldségtermelőt, fogalmaz Falussy Péter, a friss zöldségek és gyümölcsök termelésével és kiszállításával foglalkozó szombathelyi vállalkozó, aki 2020-ban a koronavírus-járvány kellős közepén indította cégét, amely hamar népszerű lett a friss, egészséges élelmiszerek fogyasztását preferáló városlakók körében. 

A Falussy Zöldségtermelővel kora nyártól késő őszig heti rendszerességgel kerülhet friss, vegyszermentes, szezonális háztáji zöldség-gyümölcs, füstölt áru, méz, tojás, házi száraztészta is a láda előfizetők asztalára. 

Friss zöldségek őstermelőktől

Péter húsz éve foglalkozik zöldségtermesztéssel, korábban csak saját hasznosításra, de az egyre növekvő pozitív visszajelzések hatására immár mások megelégedettségére is termel.

Beszállító partnerei sárvári, balogunyomi, szombathelyi, vépi, kelédi, vadosfai ős- és kistermelők.

A 2020-as idényben összesen 43 fajta zöldséget és gyümölcsöt szállítottak ki, de volt méz, házi ketchup, savanyúság, befőtt is a ládáikban. Általában 5-8 féle vitaminforrást pakoltak be egy-egy alkalommal előfizetőik ládájába.

Rendelni 2021.05.25-ig lehet, a szezon a 2021.06.01-10.31 közötti öt hónap; heti, kétheti és havi ládákra lehet előfizetni: https://www.zoldseghazhozszallitas.hu/

A Falussy Zöldségtermelő zöldség házhozszállítása Szombathelyen ingyenes, Győrben és Sopronban alkalmanként 1700 forint. 

2021. március 23. Prm