Olvasás, dedikálás, és selfi…. Ezt kínálják az Álomgyár szerzői, akik közönségtalálkozóra várják nem csak az olvasás szerelmeseit november 30-án. A következőket írják magukról:

Az Álomgyár szerzői 2017 őszén ismét útra kelnek,...

...hogy elhozzák Nektek legújabb könyveiket, anekdotáikat és nem utolsó sorban autogramjaikat.

A korábbi sikerekre való tekintettel, több mint 10 szerzővel és kedvezményekkel várunk Titeket az ország különböző pontjain. Az Álomgyár Angyalai (Anne L. Green, Borsa Brown, R. Kelényi Angelika) a turnéink régi motorosai, akikkel most is mindegyik állomáson találkozhattok majd. Hozzájuk csatlakozik három új szerzőnk, Budai Lotti, Baráth Viktória és Csabai Márk, aki szintén az összes kijelölt városba ellátogatnak.

Ezen az állomáson velünk tart: Anne L. Green | Borsa Brown szerzői oldala | R. Kelényi Angelika | Budai Lotti szerzői oldal | Csabai Márk | Rona Fire írónő oldala | Carrie Cooper | Baráth Viktória.”

Újra egy fantasztikus hangulatú országos turné részesei lehetnek, ahol faggathatják az írókat könyveikről, szakmai sikereikről, de talán még magánéletükről is. Amikor pedig minden kérdést megválaszoltak, eljön a szelfik és autogramok ideje! 

Rajtuk kívül pedig itt lesz még:

- Dee Dumas, aki legújabb könyvében megismerteti az olvasóival az Egyesült Arab Emírségek szenvedélyes oldalát;
- Carrie Cooper, kinek főhőse újabb veszélyes FBI-akcióba keveredik;
- Rona Fire írónő oldala, aki ismét egy forró és megosztó témával lepi meg rajongóit új könyvében;
- Papp Csilla, akinek könyvei ismét könnyeket csalnak szemünkbe;
- Békésy Erika, kinek szarkasztikus és komikus hangvételű regénye mosolyt csal az arcunkra;
- Sienna Cole Hivatalos Szerzői Oldala, akinek a története nemcsak mesés tájakra, hanem a lélek legmélyebb bugyraiba is elkalauzol bennünket;
- Szekeres Judit, aki főhősei életének újabb titkairól rántja le a leplet;
- és nem utolsó sorban Kékesi Dóra, akinek romantikus regénye az '56-os forradalom kétségbeejtő valóságába repíti az olvasókat.

Turnéállomásaikon a Líra könyvesboltok látják a szerzőket vendégül. Sőt, az események ideje alatt -20% kedvezményt biztosítanak íróik könyveire.

Álomgyár országos turné - Zalaegerszeg - 2017 ősz/tél

2017. november 30., 16:00–17:30

2017. november 12. prm