lövészet (1), turné (1), Teke (1), atlétika (5), Box (1), kiállítás (7), sportkarate (1), PR (4), Flashmob (1), Toriki (1), oktatás (1), ünnep (4), koraszülöttek (1), darts (2), világnap (1), karácsony (2), fesztivál (16), foltvarrás (1), lépegető (1), tánc (3)

VitálSport nap Zalaegerszegen

2018-08-31

Válassz sportot a következő tanévre!

Nincs még kedvenc sportod? Nem tudod, melyik mozgásformát válaszd? A szombati rendezvényen találkozhatsz partner egyesületekkel és többféle sportot is kipróbálhatsz! Legyen az a közkedvelt csapatsportok egyike, mint a foci, kosárlabda vagy az ütős sportok közül például a pingpong, vagy próbáld ki magad roller ügyességi pályánkon! Találd meg a sportod! Ismerkedj meg a helyi sportegyesületekkel és gyűjts be minél több információt. Nálunk első kézből értesülhetsz az edzések várható időpontjáról és még a sportot is kipróbálhatod. Nézd meg a trükkös gördeszkák bemutatóját, próbáld ki gyorsaságodat az időmérő kapunál és gyűjtsd a pecséteket sportos állomásainkon, hogy esélyed legyen fődíjra!

Kísérő programok:
11:00 Fitt’n Veszprémi Borival sportoljma.hu ingyenes óra
15:00 Zegi Zumba Zsúval sportoljma.hu ingyenes óra
11:00-13:30 Véradás: minden véradó egy Aptonia műzli szeletet, egy ízesített vizet, valamint egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont kap! (kizárólag ezen a napon lehet felhasználni) Gördeszka, longboard bemutató és roller görkorcsolya teszt.

Résztvevő sportegyesületek:
– Zalaszám ZAC
– Decathlon-Zalatriatlon
– Zalaegerszegi Titánok
– Polecats Rúdtánc stúdió
– Darts Zalaegerszeg Egyesület
– Zalaegerszegi Judo SE
– Göcsej KFE
– Zalaegerszegi THAI-BOX SE
– Egerszegi Kézilabda Klub
– Küzdősport Szakosztály Bocfölde
– Ice Stars Egyesület
– Boxart Box Klub
– Spartan Race Zalaegerszeg
– Renseikan Aikidó Egyesület
- AZATO SKDE
- ZTE NKK

2018. augusztus 31. prm