szívvel-étellel (9), család (10), mozi (10), Intersport (4), sportkarate (1), Flashmob (1), koncert (7), vonat (1), álomgyár (1), hastánc (3), star wars (1), élet (2), Lego (1), kosárlabda (3), advent (8), lépegető (1), úszás (4), vers (1), ünnep (4), PR (4)

Verhető ellenfelet kapott a ZTE NKK és a ZTE KK a kupában

2019-01-10

Kedden az MKOSZ székházában tartották a női és férfi kosárlabda Magyar Kupa sorsolását. A európai mintára nyolcas döntőt rendeznek mindkét nemnél. A negyeddöntőben való szerepléshez a csapatoknak az alapszakasz felénél az első nyolc hely egyikén kell végezniük. A ZTE NKK a harmadik helyen végezve kvalifikálta magát a kupában. A Killik László Női Magyar Kupa Döntő sorsolásán Fortuna melléjük ált és a negyeddöntőben elkerülve a top csapatokat az ELTE BEAC Újbuda csapapatát kapták ellenfélül. A negyeddöntőből való továbbjutás esetén az NKE Csata-KSC Szekszárd találkozó győztesével játszhatnak az elődöntőben. A kupadöntőt Győrben, az Egyetemi Csarnokban rendezik március 1. és 3. között. További párosítások: NKE-Csata - Atomerőmű KSC Szekszárd, CMB CARGO UNI Győr - Sopron Basket, PEAC-Pécs - Aluinvent DVTK.

A Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa sorsoláson a Zalakerámia ZTE KK is verhető ellenfelet kapott a DEAC személyében. Továbbjutás esetén a ZTE az elődöntőben a PVSK-Szolnok mérkőzés győztesével találkozhat. A kupadöntőt Győrben, az Audi Arénában rendezik február 14. és 16. között. A negyeddöntők további párosításai: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Atomerőmű SE, JP Auto - JKSE - Egis Körmend, Pécsi VSK-VEOLIA - Szolnoki Olaj KK

2019. január 10. prm