sportkarate (1), Életstílus&Utazás (8), Ady (1), bábszínház (3), adomány (4), Lego (1), koncert (7), labdarúgás (4), Box (1), egészség (14), élet (2), kosárlabda (3), kábítószer (1), zene (7), karácsony (2), fesztivál (16), digitális (5), Kézművesek háza (3), méz (2), turné (1)

Sportszerekért futottak az ovisok

2019-02-16

12 órás jótékonysági futást szervezett a Decathlon Zalaegerszegen február 11-én. Immár negyedik alkalommal rendezte meg országosan is a Decathlon 12 órás váltófutását munkavállalói számára. Minden egységük (az áruházak dolgozói, a logisztikai központ és a központi iroda munkatársai) egy kijelölt napon 12 órán keresztül futottak váltóban reggel 8 órától este 20 óráig a szabadban vagy futópadon. A program eddigi célja egy közös sportélmény volt a csapatok számára, idén azonban jótékonysági céllal rótták a kilóméreteket a dolgozók és vezetők.

A 12 órás futáson közel 600 sportos kolléga vett részt országszerte. Az ötlet zalaegerszegi áruház egyik munkatársától, Kocsis Tamástól származik, aki az elmúlt években is a projekt felelőse volt. A korábbi évekkel ellentétben idén ez több lesz, mint egy egyszerű sportprogram. A vállalat minden megtett kilométer után 750 forint értékben ajánlott fel támogatást egy, a csapat által kiválasztott helyi szervezetnek.

-A zalaegerszegi munkaközösség a Csillaközi Óvoda kis lakóiért futottak február 11-én, akiknek minél nagyobb értékű sportszertámogatást szerettek volna adni a nap végén. Külön motiváló volt számunkra, hogy támogatásképpen az ovisok is becsatlakoztak és hétfőn 10 és 11 óra között futották a köröket az óvodában. A futáson a CSEÖH helyi szervezete is részt vet, ezzel támogatva a kezdeményezésünket. tájékoztatottKocsis Tamás, a program ötletgazdája.

A spotszer kereskedő az utóbbi években egyre több társadalmi felelősségvállalási projektet indított el országszerte. Több egyesülettel működnek együtt, a sporton keresztül széles rétegeket szeretnének támogatni illetve küldetésüknek tartják, hogy a lehető legtöbb ember számára tegyék elérhetővé a sportolás lehetőségét és annak öröm.

A 12 órás futás igazán remek eredménnyel zárult, hiszen a CSEÖH szervezete 7km-t, a szülők 12km-t tettek hozzá az eredményhez, míg az áruház munkatársai 91km –t teljesítettek, így összesen 110km-t futottak. Összesen 82.500 Forintot futottak össze a résztvevők, amely összegből az óvoda megvalósíthatja régi vágyát egy trambulin beszerzését az intézménynek.

2019. február 16. Prm