karácsony (2), oktatás (1), promoció (1), turné (1), star wars (1), digitális (5), vers (1), lépegető (1), Teke (1), egészség (14), vonat (1), birkózás (2), világnap (1), édesség (3), úszás (4), Quimby (1), Ákos (1), kábítószer (1), család (10), Flashmob (1)

Somogyi Péter és Kurucz Péter is indulhat a győri lövész Eb-n

2018-01-28

A hét elején kihirdették a győri légfegyveres Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott összetételét, amelyben két zalaegerszegi is helyet kapott. Somogyi Péter a ZTE Sportlövész Klub versenyzője Somogyi Péter a légpuskás csapat tagjaként szerepelhet a kontinenstornán. A Budapest Bajnokság volt az utolsó válogató a csapathirdetés előtt, ahol Péter betegen versenyezve negyedik lett, ami nem befolyásolta az EB tagságát.

A versenyen ott volt tanítványa Kurucz Péter, aki teljesítményével bekerült az ifjúságiaknál az öt magyar induló közé. Péter ugyan nem lesz csapattag, de a kvalifikációban lőhet majd. A Budapest Bajnokságon a ZTE Sportlövész Klub fiataljai is remekeltek. Árvai Luca, az ifjúságiak versenyében 373 körrel a harmadik helyet szerezte meg. Szenecsár Csenge negyedik, Szenecsár Szonja ötödik lett. A serdülőknél Kálmán Bálint 384 körrel a második helyet szerezte meg. Varga Botond 369 kört lőve az ötödik helyén végzett.

2018. január 28. prm