gyermekek (5), Kézművesek háza (3), szívvel-étellel (9), koncert (7), álomgyár (1), lélekzuhany (1), sportkarate (1), adomány (4), Seuso-kincs (1), sport (76), hastánc (3), ünnep (4), színház (7), cinema city (12), judo (4), lövészet (1), vonat (1), édesség (3), foltvarrás (1), élet (2)

Országos Judo Csapatbajnokság Zalaegerszegen (videóval)

2017-11-20

A Zalaegerszegi Judo Sport Egyesület vasárnap immár másodszor rendezi meg az országos csapatversenyt. Az ország legjobbjai érkeznek a versenyre, amelyen három osztályban hirdetnek bajnokokat. Az egerszegi judosok életének egyik meghatározó élménye volt a decemberi csapatbajnokság és minden bizonnyal ez a mostani verseny is az lesz.

-Nagyon készülünk a versenyre, hiszen szeretnénk egy remek hangulatú viadalt rendezni a Városi Sportcsarnokban. – mondta Nagysolymosi Sándor az egyesület versenyzője és edzője.

A viadalra az ország minden tájáról érkeznek majd csapatok. Az egerszegiek címvédőként indulnak a másodosztályban. Bővebb információt Nagysolymosi Sándortól kaptunk:

A versenyt mindenki ingyenesen nézheti meg, így a szervezők remélik, hogy minél többen szurkolnak majd a hazai cselgáncsozók sikeréért!

2017. november 20. prm