Budapesten a MOM Sportközpontban rendezték a IV. Nyílt Nemzetközi Chan Wu Tradicionális Kungfu és Wushu bajnokságot. A viadalon 17 ország képviseltette magát. Az induló csapatok között ott voltak a zalaegerszegi Belső Utak Harcművészeti Iskolája versenyzői is.  A remekül megszervezett verseny jó hangulatban, érdekes és látványos gyakorlatokban is bővelkedett.  A bajnokságon jelen volt a shaolin templom főpapja, a stílusszövetség létrehozója Shi De Yang is. Darab Ferenc a Belső Utak Harcművészeti Iskolájának vezetője 11 versenyzővel képviselte városunkat.

- Széles korosztályokban, a gyermektől a szeniorig vittünk versenyzőket a versenyre, ahova főleg pusztakezes meg fegyveres formagyakorlatokkal készültünk. Erősségünk a belső stílusú kategóriák, ahol remekül szerepeltek a versenyzőink és 18 arany, 11 ezüst és 4 bronzérmet szereztünk. Több fiatal versenyzőnknek ez volt az első versenye, ahol kínaiakkal versenyezve tudtak nyerni. 

A mester elmondta, hogy a magyarok a tradicionális stílusban nagyon erősek és ezt bizonyították ezen a versenyen is. A zalaegerszegi egyesület 15 éve szerepel versenyeken és elmondható, hogy rendre érmekkel térnek haza mind a hazai, mind a külföldi megmérettetésekről. Az ősszel folytatódik majd a versenyidény, amikor a háromfordulós Magyar Bajnokság két fordulóját rendezik majd. 

2018. június 7. Prm