atlétika (5), darts (2), bábszínház (3), star wars (1), gasztronómia (7), rock (4), könyv (3), törvényszék (4), zene (7), turné (1), édesség (3), labdarúgás (4), mézfesztivál (2), Az igazság ligája (1), méz (2), birkózás (2), Intersport (4), gyermekek (5), fesztivál (16), Dóczi Éva (1)

Kiváló formában versenyeztek az Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyezői

2017-11-03

A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület két helyen is aktívan szerepelt. A csapat egyik fele az SKIF Hungary danfelkészítő szemináriumán és válogatott edzésén vett részt Budapesten, amíg a csapat másik fele kitűnően szerepelt a Hévízen megtartott Európa karate kupán, amely az ippon shobu versenyszabály alapján volt megrendezve. A versenyen a legeredményesebb versenyző Schiller Anna volt, aki kategóriájában katában és kumitében az első helyen végzett. A 10- 11 éveseknél katában Horváth Jokus Vivien végzett az első helyen, míg Fülöp Nikoletta ugyanitt a második lett. Kumitéban Fülöp Nikoletta lett az első, míg Görcsi Boglárka a második és Horváth Jokus Vivien a harmadik. A 14-15 éves korcsoportban Gutta Petra a 3. helyen végzett. Barbalics Benita és Tóth Lili Boglárka katában a 4. helyen végzett. A fiúknál Steinitz Márk kumitéban szintén a harmadik helyen végzett.

A karatékák sűrű versenyszezonját jelzi, hogy az elmúlt hétvégén a Győr-Moson –Sopron megyei Levélen tartott regionális karate bajnokságon az egyesület versenyzői kitűnően szerepeltek. A viadal WKF szabályrendszerben zajlott, ahol 21 egyesület 266 versenyzője mutathatta meg tudását. Kiss Virág a 8-9 évesek lány utánpótlás katában az 1. helyen végzett. Osbáth Lora 8-9 évesek között katában és kumitéban is első helyen végzett, csak úgy, mint testvére Osbáth Hanna, aki szintén két elsőséget szerzett. A 10-11 éveseknél Lőcsei Lili katában és kumitében is első lett, valamint felnevezve a 12-13 éves lány utánpótlás korcsoportba katában is első helyet szerzett. Fülöp Nikoletta 10-11 évesek között katában 1. helyet, kumitében 2. helyet szerzett. Kovács Dominika Hanna 12 -13 éveseknél katában és kumitéban 1. helyen végzett valamint a 14-15 éveseknél felnevezve formagyakorlatban remek versenyzéssel előzte meg a mezőnyt. Dömötör Dávid 14 -15 éves korcsoportban, formagyakorlatban az első helyen végzett. Dávidot a felnőttek közé is felnevezték, ahol az előkelő 3. helyen végzett, kumitében pedig a a 4.helyen.

Az egyesület összességében kitűnően szerepelt és megívást kaptak az IJKA Magyar Bajnokságra novemberben.

A képen balról jobbra alsó sorban Molnár Tamás edző, Dömötör Dávid, Kovács Dominika Hanna, Csondor Bianka erőnléti edző. Felső sor: Fülöp Nikoletta, Lőcsei Lili, Osbáth Lora, Osbáth Hanna, Kiss Virág.

2017. november 2. prm