Ákos (1), vers (1), ünnep (4), judo (4), lövészet (1), star wars (1), karácsony (2), hastánc (3), sport (76), lépegető (1), advent (8), turné (1), PR (4), gasztronómia (7), úszás (4), bábszínház (3), könyv (3), rock (4), élet (2), oktatás (1)

Két ITF tornával indul a tenisz szezon

2018-05-04

Egymás után következő hétvégén is rangos teniszversenyt követhetnek a zalaegerszegiek, ha kilátogatnak a ZTE Tenisz Klub pályáira a Városi Sportcentrumba. A szezonkezdetre némi fejlesztéssel kultúráltabb környezetett alakítottak ki a klub pályáin. Az átalakításoknak köszönhetően tíz pályán automatizált modern locsoló berendezést építettek ki, valamint tíz pálya kapott versenyminőségű, új salakréteget. Az ATP pontokat adó ITF Future tornák első köre május 7-én kezdődik, viszont a selejtezőket szombaton és vasárnap rendezik. A 18 biztos főtáblás versenyzőn kívül közel 100-an küzdenek a főtáblára jutásért. A magyar élversenyzők közül Valkusz Máté Davis Kupa-kerettag játékos részvétele biztos. A második torna május 14-én, hétfőn kezdődik, a selejtezők hasonlóan az előzőhöz hétvégén zajlanak.

A ZTE TK várhatóan a még az idén, kormányzati támogatásból három kemény pályát létesít majd, aminek a végleges borítása a jövő évre tolódik át. A klub tervei között szerepel továbbá a kerítések cseréje és a klubház átalakítása is.

Fotó: photopin.com

2018. május 4. Prm