hastánc (3), digitális (5), fesztivál (16), vers (1), judo (4), kiállítás (7), Toriki (1), turné (1), koncert (7), lövészet (1), Dóczi Éva (1), asztalitenisz (1), úszás (4), rock (4), koraszülöttek (1), Intersport (4), gasztronómia (7), atlétika (5), tehetség (3), karácsony (2)

Kaméleon Hastáncversenyen remekeltek az egerszegi hastáncosok-képgaléria

2019-03-16

Pécsen rendezték a 3. Kaméleon Hastáncversenyt, melyről a Zalaegerszegi Hastánc Egyesület táncosai kiváló eredményekkel tértek haza. Az egyesület 15 gyermek és 30 felnőtt versenyzővel képviseltette magát az országos megmérettetésen, különböző stílusokban, amatőr és haladó kategóriában, 7 csoportos és 2 szóló számmal. Tündérliliom gyermek csoport amatőrben, a Rózsabimbók gyermek csoport pedig haladó kategóriában érték el arany minősítést és kategóriagyőzelmet is egyben. Fehér Barbara és Horváth Beáta szóló kategóriákban is megméretették magukat, mindketten ezüstminősítést szereztek.
A Százszorszépek amatőr dáma kategóriában ezüstminősítést érték el, ugyanezt a kategóriát megnyerte a Cseresznyevirág csoportunk arany minősítéssel. A versenyt a dáma középhaladó kategória zárta, melyben a Jácintok egy ezüst és egy arany, a Tűzliliomok pedig egy arany minősítéssel gazdagodtak. Ennek a kategóriának az első helyén a Jázminok végeztek arany minősítéssel.

- Nagyon színvonalas volt a szervezés, és izgalmas és változatos versenyszámokat láthattunk - meséli Nemesházi Bernadett, az egyesület elnöke, aki szombaton szakmai zsűriként, majd másnap oktatóként is részt vett a rendezvényen. - Nagyon büszke vagyok a tanítványaimra, hogy ilyen erős mezőnyben, közel 80 induló között ilyen szép eredményeket értek el.

A verseny után sincs megállás a hastáncosoknak, hiszen májusban egy újabb verseny vár még rájuk és közben gőzerővel készülnek a július 20-i nagy évzáró gála estjükre.

2019. március 16. Prm