star wars (1), promoció (1), hastánc (3), úszás (4), Box (1), ünnep (4), Magyar Vöröskereszt (1), kábítószer (1), Lego (1), szívvel-étellel (9), vonat (1), asztalitenisz (1), sportkarate (1), mozi (10), lépegető (1), lélekzuhany (1), advent (8), cinema city (12), turné (1), oktatás (1)

Jól szerepeltek ZTE Sportlövő klub versenyzői

2020-01-16

Az elmúlt hétvégén, Budapesten rendezték a Téli kupa 2. fordulóját, ami egyben utánpótlás ranglista verseny is volt egyben. A ZTE Sportlövő Klub versenyzője Kálmán Bálint 415,1 körös eredménnyel torony magasan nyert. Ezzel a felnőtt mezőnyben is az első 8 között szerepelt volna. Varga Botond harmadik helyen végzett ugyanebben a kategóriában. Szabó Marcell negyedik helyezését is ki kell emelni a juniorok versenyében, ami szinten kiváló, hisz korosztályváltás után egy sokkal erősebb mezőnyben bizonyított.

Szlovéniában, Ruséban rendezték a 26. International Shooting Competition viadalt, ahol 18 ország versenyzői mérkőztek. Az alapversenyben Somogyi Péter a hetedik helyen került a döntőbe, majd egy elég kemény hajrában bronzérmet szerzett. Az első helyen a horvát világbajnok Gorsa Petar, a másodikon a szintén horvát Mirian Marić végzett. A magyar alakulat a csapatversenyben ezüstérmet szerezett, Somogyi Péterrel, Pekler Zalánnal és Vas Péterrel. A mieinket a horvátok előzték meg, harmadik helyen a szlovákok végeztek.

2020. január 16. Prm