álomgyár (1), Ady (1), tánc (3), kultúra (23), star wars (1), PR (4), Magyar Vöröskereszt (1), Box (1), könyv (3), turné (1), mézfesztivál (2), sport (76), Kézművesek háza (3), vers (1), méz (2), judo (4), szívvel-étellel (9), édesség (3), rock (4), karate (1)

Jégpálya épült a Dísz téren

2017-11-26 Advent alatt a szabad ég alatt is hódolhatnak a korcsolyázásnak a jégsport szerelmesei (videóval)

Három éve újult meg a zalaegerszegi advent, amely november 27-től várja a vásárlókat, látogatókat. A Mindszenty tértől a Dísz térig tartó adventi forgatagban a pavilonok mellett egy újdonsággal is találkozhatnak az érdeklődők, ugyanis egy jégpályával egészült ki a tér. A létesítményről és a jég adta lehetőségekről Bauer Borit, a Jégaréna intézményvezetőjét kérdeztük:

Az adventi forgatag tehát a jégpálya miatt kicsit megváltozott, de idén is étellel, itallal és az ünnepi készületet szolgáló portékákkal várják a város lakóit és a megyeszékhelyre látogatókat. Az árusítók kínálata mellett jótékonysági, óvodások és iskolások ünnepi műsorai színesitek a karácsonyvárást. Az Adventi vásár részleteiről Prenner Beáta, a KISOSZ megyei elnöke nyilatkozott:

Természetesen idén sem maradunk élő betlehem nélkül a polgármesteri hivatal előtt, ahol ezúttal Gedeon névre keresztelt csacsi és egy teve is látható lesz. A rendőrség a négy hét alatt fokozott jelenléttel őrködik majd a lakók biztonságán.

2017. november 26. prm