úszás (4), asztalitenisz (1), Ákos (1), tánc (3), kultúra (23), Kézművesek háza (3), fesztivál (16), mozi (10), méz (2), judo (4), labdarúgás (4), rendőrség (2), zene (7), Az igazság ligája (1), Magyar Vöröskereszt (1), lélekzuhany (1), élet (2), család (10), rock (4), koraszülöttek (1)

Holdosi János Diáksportért díjat kapott

2018-06-01

Megtartotta éves közgyűlését a Magyar Diáksport Szövetség. Balogh Gábor elnök beszámolójával kezdődött az idei MDSZ közgyűlés, majd a résztvevők elfogadták a 2017. évi elnöki beszámolót, valamint a szövetség 2017. évi egyszerűsített pénzügyi beszámolóját és közhasznúsági jelentését is. A napirendi pontok megbeszélése után adták át a 2018-as „Diáksportért” díjakat. A szövetség összesen 22 főt díjazott. Az idei díjazás kiemelt kitüntetettje a 81 éves bodaszőlősi Németi Tibor, aki a halmozottan hátrányos helyzetű hajdú-bihari térségben dolgozik a gyerekek motiválásán, felkészítésén, fantasztikus sikereket elérve. Idén diákjaival 4 Diákolimpia® döntőbe jutott el.

A kitüntetettetek között volt egy zalaegerszegi pedagógus is Holdosi János, a Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola nyugdíjas testnevelője. A Zala Megyei Diáksport Szövetség labdarúgás szakreferenseként évtizedeken át kiemelkedő szerepet vállalt a Diákolimpia megyei döntők, ill. a Zala megyében rendezett országos elődöntők, országos döntők szervezésében. Több olyan tanítványa is van, akik a gyermekeiket is azért vitték a Petőfi iskolába, hogy Jancsi bácsi legyen gyermekük testnevelője, osztályfőnöke, edzője.

A díjazottak Balogh Gábortól és az MDSZ ügyvezető igazgatójától, dr. Erdős Dánieltől vehették át az elismerést.

Forrás és fotó: mdsz.hu

2018. június 1. Prm