atlétika (5), Box (1), hastánc (3), élet (2), adomány (4), méz (2), gyermekek (5), álomgyár (1), kultúra (23), színház (7), kiállítás (7), darts (2), Magyar Vöröskereszt (1), karate (1), Teke (1), lépegető (1), foltvarrás (1), Ady (1), judo (4), Lego (1)

Hétvégi sportműsor

2019-03-16

Március 16-17-én több olyan esemény is lesz, amiből válogathatnak a szurkolók.

Március 16 szombat:

Zalakerámia ZTE KK-Sopron KC
Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok 18.00

A Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabda csapata az alapszakasz 22. fordulójában, hazai pályán fogadja a Sopron együttesét. A hazaiak három vereséggel a hátuk mögött készülnek a találkozóra, amelyet mindenképpen szeretnének megnyerni és életben tartani felsőházi reményeiket, Tehetik ezt annak tudatában, hogy a Debrecen és a Kecskemét is kikapott a fordulóban, így győzelem esetén lépéselőnybe kerülhetnének velük szemben. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

I.Notre Dame Kupa- Fülöp Mihály Magyar Kupa Versenysorozat
Apáczai MK. 9.00-17.00

Március 17. vasárnap:
Tarr Andráshida SC- Mol Vidi FC II
Andráshida, 15.30

Az NB III Nyugati csoportjában a Tarr Andráshida SC együttese hazai pályán fogadja a Vidi FC II csapatát. A 15.30-kor kezdődő összecsapáson mindenképpen nyernie kell az zalaiaknak, ha szeretnének távolodni a kieső helyektől.

Dorog FC- ZTE FC
Dorog, 15.00
Idegenben a ZTE FC. A kék-fehérek listavezetőként látogatnak Dorogra, akik jelenleg a 13.-ok a bajnokságban. Dobos Barna együttesének nincs más dolga, mint győzni és ezzel tartani a megszerzett előnyét a Gyirmót és a Kaposvár ellenében. a mérkőzés 15 órakor kezdődik és a Zalasport élőben közvetíti.

ZTE NKK-ELTE BEAC
Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok 17.00
Alapszakaszbeli utolsó hazai bajnokijára készül a ZTE NKK. A zalai lányok két hetes szünet után játszanak újra tétmérkőzést. Gáspár Dávid együttese a BEAC csapatát fogadja 17 órától, akikkel szoros csatát vívtak a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

ZTE RK- Penta Gödöllői Röplabda Club
Ostoros Károly Csarnok, 16.00
Elkezdi a rájátszást a ZTE RK. Közel két hónapos szünet után folytatódik a rájátszással a férfi NB II-es röplabda bajnokság. A ZTE RK a második helyen végzett az alapszakaszban, így reménykedve várhatja a folytatást. A mérkőzést 16 órától rendezik az Ostoros Károly Csarnokban, az ellenfél pedig a Penta Gödöllői Röplabda Club lesz.

Dunántúli Női Röplabda Bajnokság
Ostoros Károly Csarnok, 9.30
Hazai fordulóval folytatódik a hölgyek Dunántúli Női Röplabda Bajnokság. A fordulóban a házigazda ZTE RK ellenfelei a Szombathelyi RSE A és a Győr DRC Apor csapata lesz. A mérkőzések 9.30 -kor kezdődnek az Ostoros Károly csarnokban.

2019. március 16. Prm