iskola (2), élet (2), bábszínház (3), digitális (5), Teke (1), könyv (3), oktatás (1), labdarúgás (4), rendőrség (2), darts (2), törvényszék (4), Quimby (1), rock (4), Ady (1), koraszülöttek (1), méz (2), álomgyár (1), gasztronómia (7), úszás (4), édesség (3)

Futás az Autistákért!

2018-04-07

Az autizmussal élőkre hívja fel a figyelmet az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány az immár hagyományos Futás az Autistékért programmal.

A felhívásukban a következőket írják:

"Eltelt egy év és újra futni, biciklizni hívunk Benneteket Zalaegerszegről Boncodföldére az Autizmus Világnapja alkalmából. Töltsünk el közösen egy kellemes délutánt, ismerjük meg jobban egymást!
A hagyományos játszóházas és kézműves programjaink mellett, érzékenyítő játékokkal is készülünk idén. A finom falatok idén sem maradnak el, a főzőcsapatok egytálételekkel, sós és édessüteményekkel várják a vendégeket és közben egymással versengenek a legtöbb adomány gyűjtőnek járó kupáért. Az Autisták Védőotthona lakóinak közreműködésével készült agyagcserepek, farmertáskák és gyöngykarkötők is megvásárolhatóak lesznek a program ideje alatt. "

2018. április 7. Prm