gasztronómia (7), zene (7), judo (4), Quimby (1), egészség (14), iskola (2), Teke (1), PR (4), promoció (1), foltvarrás (1), Az igazság ligája (1), sportkarate (1), oktatás (1), atlétika (5), Életstílus&Utazás (8), advent (8), Flashmob (1), család (10), Toriki (1), karate (1)

Folytatódik a Tárt Kapus Program Zalaegerszegen

2018-12-11

Ingyenes sportolási lehetőséget biztosít a Zalaegerszegi Városi Szabadidősport Szövetség a városlakóknak. A Tárt Kapus Program második ütemében újabb sportágakat lehet kipróbálni és rendszeresen gyakorolni. A lehetőségről Csizmadia László program koordinátor ad tájékoztatást:

Mi a tapasztalat az I. ütemben zajló programokkal kapcsolatban, mit szeret a közönség?
-A Zalaegerszegi Városi Szabadidősport Szövetség eredményesen pályázott az Emberi Erőforrás Minisztérium által kiírt „Fitt, Egészséges Nemzetért! Tárt Kapus Program I. ütemére, melynek keretén belül elsődlegesen a labdajátékokat űzőknek kedveztünk. Lehetőség van kosárlabda, röplabda kipróbálására, illetve edzésre is. Természetesen, aki a testmozgás tornateremben űzhető más formáját szeretné igénybe venni, az is látogathatta a helyszíneket.

Mik a II. ütem elemei?
-Itt is sikeres volt a pályázatunk, ahol más mozgásformákra helyeztük a hangsúlyt. A futást kedvelők térítésmentesen látogathatják a Vágóhíd utcai Sportcentrum rekortán pályáját, illetve a hűvösebb időben a futófolyosót is. A műfüves kispályát is igénybe lehet venni. Az úszást kedvelők is örülhetnek, szombaton délutánonként ingyen lehet igénybe venni a teljes vízfelületet. A hölgyekre külön gondoltunk, ők a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok kistermében szakember irányításával női tornán vehetnek részt.

Aki még szeretné igénybe venni a sportolási lehetőségeket, hol tájékozódhat a pontos helyszínekről és időpontokról?
-Több helyen is megtalálhatóak, így a www. promomagazin.hu/tártkapus program oldalon, a Facebookon a Zalaegerszegi Városi Szabadidősport Szövetség oldalán tételesen felsoroltuk, hogy hol és milyen időszakban lehet térítésmentesen igénybe venni a különböző mozgási formákat nyújtó lehetőségeket. A pályázat szerint december 31-ig tudjuk biztosítani e feltételeket, így arra biztatok minden érdeklődőt, bátran keresse fel a helyszíneket!

2018. december 10. Prm