szívvel-étellel (9), élet (2), Intersport (4), könyv (3), kábítószer (1), Dóczi Éva (1), Flashmob (1), adomány (4), színház (7), törvényszék (4), karate (1), kultúra (23), Quimby (1), asztalitenisz (1), gyermekek (5), mozi (10), judo (4), labdarúgás (4), promoció (1), kiállítás (7)

Focilázban ég a világ!

2018-06-15

Egy hónapig Oroszországra figyel a világ, ugyanis június 14-e és július 15-e között itt rendezik a 21. Labdarúgó Világbajnokságot. Sajnos mi magyarok nem jutottunk ki a viadalra, de a jó focit szeretjük és rengetegen töltik majd az estéiket a mérkőzések nézésével. Józsi György, az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának igazgatója hivatásából kifolyólag is elkötelezett a labdarúgás iránt és elmondása szerint úgy alakítja a napi programját, hogy lehetőleg a meccsekre legyen ideje:

- Az, hogy Oroszországban lesz, a VB az nem befolyásolja, hogy milyen lesz egy torna. Szerintem egy nagyon jó és kiélezett Világbajnokságot fogunk látni. Azok a nemzetek, ahol a legjobb futballt játsszák, ők hosszú bajnokság után érkeznek, és az tudjuk, hogy nagyon nehéz kétszer toppformába hozni a játékosokat. Tendencia, hogy a sztárcsapatok játékosai az egyenes kieséses szakaszra lendülnek újra formába. Én kiélezett csoportküzdelmeket várok.

Lehet meglepetéscsapat a VB-n?

- A hazaiakat nem érzem olyan erősnek, de persze bármi megtörténhet. Komolyabb meglepetésre nem számítok a csoportból továbbjutó csapatoknál. A végén Franciaország, Brazília, Németország és Spanyolország válogatottját várom a legjobb négybe és a végső győztesre a spanyolokat látom esélyesnek.

Milyen lehet a hangulata a VB-nek?

- Az oroszok mindent megtesznek majd a biztonságért és a mérkőzések lesznek a főszereplők. A helyszínek között nagyok a távolságok, így a szurkolói vonulások szerintem idén elmaradnak.

A nyitómérkőzésen meglepő magabiztossággal győzték le 5-0-ra az oroszok Szaud-Arábiát..

Egy hónapig tehát focilázban ég a világ!

2018. június 14. Prm