Kézművesek háza (3), Ákos (1), Az igazság ligája (1), koncert (7), kultúra (23), turné (1), Box (1), sport (76), fesztivál (16), lépegető (1), Flashmob (1), tánc (3), jégpálya (1), birkózás (2), lélekzuhany (1), zene (7), labdarúgás (4), Toriki (1), promoció (1), iskola (2)

Euro-Geo és Zalaerdő Kupával kezdődik...

2018-04-15

A hagyományoknak megfelelően az Euro-Geo Kupa Zalaegerszeg Nyílt Atlétikai Bajnoksággal kezdődik a megyeszékhelyen a "királynő" szabadtéri szezonja.Április 20-án 16 órakor a női gátfutók rajtjával veszi kezdetét a 2018. évi atlétikai pályaverseny idény. A rendező Zalaszám ZAC ismét megnyerte névadónak az Euro-Geo Kft-t, de ezzel a versennyel emlékezik a sportegyesület egykori kiváló versenyzőjére,edzőjére és támogatójára - Németh Istvánra is. A rendezők törekedtek arra,hogy a program rövid és pörgős legyen. A verseny fő díja az Euro-Geo kupa,melyet a legtöbb győzelmet elérő sportegyesület vihet haza. A legjobb egyéni teljesítményt nyújtó atléták külön díjazásban részesülnek. A versenyen minden korosztály résztvevői indulhatnak.

Másnap - április 21-én - a Zalaerdő Kupa Sport XXI. regionális döntőjén állhatnak rajthoz Nyugat-Dunántúl U11 és U13 korcsoportos atléta palántái. Ezen a versenynapon a Zalaerdő Kupáért küzdhetnek meg a sportegyesületek csapatai.Az 1-3. helyezett csapatok külön éremdíjazásban részesülnek. A Zalaerdő Kupa szombaton 15 órakor kezdődik.

Mindkét esemény színhelye Zalaegerszegen a Városi Sportcentrum.

kép: photopin.com

2018. április 15. Prm