birkózás (2), foltvarrás (1), vonat (1), adomány (4), álomgyár (1), cinema city (12), úszás (4), karate (1), könyv (3), gasztronómia (7), egészség (14), Ady (1), Az igazság ligája (1), oktatás (1), labdarúgás (4), atlétika (5), asztalitenisz (1), sport (76), kábítószer (1), Életstílus&Utazás (8)

Elkezdte a felkészülést a ZTE FC

2018-07-01

Hétfőn délután, háromhetes szünet után megkezdte a felkészülést a ZTE FC labdarúgócsapata a 2018/2019-es NB II-es bajnokságra. Az első edzést már az új szakmai stáb vezette, élén Nagy Tamás vezetőedzővel, valamint Gombos Zsolt másodedzővel, Gaál Miklós erőnléti edzővel és Vlaszák Géza kapusedzővel. Az új játékosok már csatlakoztak a kerethez, név szerint Gergényi Bence, aki egy évre, kölcsönbe érkezik a Budapest Honvédtól, Madarász Márk, aki szintén kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre egy évre a Puskás Akadémiától. Kiss Máté Gyirmótról, Gajdos Zsolt pedig Nyíregyházáról igazolt a kék-fehérekhez, mindkettejükkel 2 éves szerződést kötött a klub.

Az U-19-es csapatból kiöregedő játékosok a felnőtt kerettel kezdhetik meg a felkészülést Vass György, Szabó Patrik, Horváth Dániel, Jóna Bálint, Péntek Botond, Horváth Marcell és a sérüléséből rehabilitáló Horváth Leonárd. Egy játékos maradhatott igazoltan távol az edzéstől Devecseri Szilárd, aki esküvőjét követően a nászútját tölti, így csak a jövő héten kapcsolódik be a közös munkába. Az érkezők mellett újabb távozók is vannak a ZTE FC keretéből, Polényi Gábor és Paudits Patrik. Négy év és 100 bajnoki után búcsúzik Zalaegerszegtől Forgács András is. A csapat napi két edzéssel kezdte meg a felkészülést és jövő héten Ausztriába utaznak edzőtáborba ahol szerdán a St. Lambrechtben lépnek első nyári edzőmérkőzésükön pályára, ahol a horvát első osztályú NK Osijek lesz az ellenfelünk.

07.07 szombat: SV Spittal (osztrák 4.) - ZTE FC (10:00 Murau)
07.10 kedd: Mattersburg II (osztrák 3.) - ZTE FC (17:00 Mattersburg)
07.12 csütörtök: Sárvár - ZTE FC
07.14 szombat: Nagykanizsa - ZTE FC
07.18 szerda: Folyamatban vannak a tárgyalások
07.21 szombat: ZTE FC (1.) - Vasvár
07.21 szombat: ZTE FC (2.) - Al Arabi (katari 1.) 18:00
07.24 kedd: Admira Wacker II. (osztrák 4.) - ZTE FC

Szépe János érkezett, a próbajátékosok távoztak

Hároméves szerződést kötött a klub a szlovákiai magyar Szépe Jánossal, aki a DAC Dunaszerdahely csapatától érkezik Zalaegerszegre. A belső védő az előző szezonban az NB II-es Mosonmagyaróvár együttesénél szerepelt. A próbajátékosok viszont nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt, egy hét közös munka után a szakmai stáb elköszönt Gelencsér Attilától, Horváth Balázstól és Pergel Bencétől.

Az NB II-es bajnokság várhatóan július 29-én kezdődik.

2018. július 1. Prm