asztalitenisz (1), mozi (10), színház (7), mézfesztivál (2), sportkarate (1), tánc (3), vers (1), koraszülöttek (1), darts (2), foltvarrás (1), kultúra (23), jégpálya (1), Kézművesek háza (3), Ady (1), koncert (7), lépegető (1), zene (7), Quimby (1), ünnep (4), szívvel-étellel (9)

Decathlon 24 órás kosárlabda torna a Jégcsarnokban

2019-05-10

A Városi Szabadidősport Szövetség Kosárlabda bizottsága ebben az évben sem hagyja otthon ülni a kosárlabdát kedvelőket. Az idén május 17-18-n egy 24 órás kosárlabda tornát tervez Csizmadia László elnök és csapata.

-A helyszín részben új, hiszen a Zalaegerszegi Jégcsarnokban, nem mindennaposak az ilyen jellegű versenyek. Korábban egy B33-as rendezvénynek már otthont adott az intézmény, így bátran mertünk élni a lehetőséggel és ide szervezni a tornát. Az inline felületen, négy palánkon zajlanak majd a küzdelmek péntek este 20 órától másnap estig. – tájékoztatott Csizmadia László.

A nevezés javában zajlik, amely nem a hagyományos módon történik. A www.kozosenasportert.hu/24-oras-kosarlabda-bajnoksag oldalon lehet a csapatoknak regisztrálni és nevezni is egyben. A szervezők felnőtt (18 év felett), 10-14 fiú-lány és 14-18 fiú –lány kategóriában 5 fős csapatok jelentkezését várják. A nevezési határidő május 12.

Csizmadia László elmondta továbbá, hogy minden a kosárlabdáról fog szólni a torna ideje alatt, de készülnek főleg szombatra egyéb programokkal is. Trükkös kerékpárokat lehet majd kipróbálni a Jégcsarnok előtt, valamint a kerekes székes kosárra dobást is kipróbálhatják a résztvevők. A mérkőzések mellett szombaton délután egy nosztalgiamérkőzés is lesz a ZTE KK és a Körmend korábbi nagy kedvencei mérik össze tudásukat.

2019. május 10. Prm