úszás (4), világnap (1), Intersport (4), lépegető (1), atlétika (5), rock (4), karácsony (2), darts (2), Box (1), judo (4), turné (1), vonat (1), Dóczi Éva (1), advent (8), iskola (2), élet (2), karate (1), egészség (14), birkózás (2), Kézművesek háza (3)

Megjelent a Fatal Error zenekar legújabb dala Comin' Around címmel.

2020-06-08

A Fatal Error egy 2011-ben alakult ceglédi és budapesti rockzenekar, mely folyamatosan járja az Magyarország klubjait és fesztiváljait. A korai években számos tehetségkutatót megnyertek vagy kiemelt helyezést értek el. Eddig három lemezük jelent meg, a Halandó című legutóbbi korongot 2019 őszén adták ki. Szerepeltek a DAL 2019 és a DAL 2020 című műsorokban, mindkét évben a döntőig jutott a csapat. A zenekar koncertein jellemzően a közönség bevonásával hatalmas energia szabadul fel- olvasható a zenekar bemutatkozása a közösségi oldalukon.

A youtube -on június 3-án debütált a zenekar új számához készült klipp. A Comin’ Around különlegessége többek közt nem csak abban rejlik, hogy a csapat első angol nyelvű daláról van szó, hanem hogy a dalt a zenekar billentyűse, Balázs Mihály énekli. Mondanivalójában és atmoszférájában is egyfajta agresszívabb kitörést közvetít a megszokottból, kiugrás a komfortzónából. Néha az emberre a sok átgondolt koncepció közepette rájön az az érzés, hogy “azt csinálok, amit akarok”, és ezt ösztönös formában ki kell adnia magából, akár az árral szemben is úszva.

A zenekart a zalai közönség is többször láthatta játszani fesztiválokon és a VMK színpadán.
2020. június 9. Prm