szívvel-étellel (9), turné (1), kosárlabda (3), Lego (1), Dóczi Éva (1), judo (4), sportkarate (1), lövészet (1), ünnep (4), advent (8), gasztronómia (7), karate (1), kiállítás (7), úszás (4), atlétika (5), kábítószer (1), lépegető (1), birkózás (2), Toriki (1), Box (1)

Lyukat vágtak a kádba az Alterába harmadik napján

2021-07-18

Az Alterába Fesztivál 3. napján erős hangsúlyt kapott az alter-vonal: a szentendrei Ricsárdgír „Szintislaciján” már sokan ropták, majd az ország egyik legnépszerűbb alternatív rockzenekara, az Esti Kornél következett. Az emberi lélek mélységeit megéneklő banda számait velük együtt énekelte a közönség, elhangzottak az éjszaka-dalok, a boldogságról, valamint az esőről szóló legismertebb melódiák is – remekül alapozták meg a srácok az este hangulatát.

Ezt követően lépett a nagyszínpadra a búcsúturnéján levő Intim Torna Illegál, akik 11 év után döntöttek úgy, hogy elköszönnek a közönségtől. A koncerten az összes nagy ITI-sláger elhangzott, felcsendült többek között a Hipnotizőrkirály, a Csillagtengeren, vagy a Vágjál lyukat a kádba című dal is.

A 30Y rajongói ezúttal sem csalódtak kedvenc pécsi alter-bandájukban: Beck Zoli és csapata alaposan megmozgatta a cseppet sem fáradt rajongókat a csillagos körmendi ég alatt, majd éjfél után a Müller Péter Sziámi and Friends zárta a napot.

Fotó/cikk: Bálizs Zsuzsa

2021. július 17. PRM