könyv (3), törvényszék (4), Ákos (1), asztalitenisz (1), judo (4), színház (7), turné (1), vers (1), adomány (4), Az igazság ligája (1), Box (1), star wars (1), iskola (2), hastánc (3), lélekzuhany (1), Dóczi Éva (1), lépegető (1), birkózás (2), ünnep (4), édesség (3)

KOCKAFESZT - A Lego bűvöletében

2018-02-12

Két nap, amikor minden a műanyag kockákról és Rólad szól! A 2018. évi Kockafeszt az elsőhöz hasonlóan nem csak élményeket ad a vendégeknek, hanem az élményeken túl sok gyermek valamilyen LEGO AJÁNDÉKKAL is gazdagabb lesz.

2018. február 17-ét és 18-át a Lego® rajongóknak ajánlatos bekarikázni a naptárban, hiszen visszatér Zalaegerszegre a Kockafeszt.

Idén már két emeleten és több teremben várják a látogatókat a Keresztury VMK-ban!

A programról:

TEREPASZTAL: A KLIKK csapata 2016 óta több mint 100 négyzetméternyi új terepasztalt épített. Az idei KOCKAFESZT turnén lesznek még soha be nem mutatott terepasztalok, ámulatba ejtő alkotással és építőivel találkozhatsz.

JÁTSZÓHÁZ: A KOCKAFESZT legnagyobb játszóházai vegyes LEGO® építőelemekkel vannak tele. A szőnyegen és az asztalokon több tízezer, olykor akár több százezer kockából építhetsz. Érdemes figyelni, olykor ugyanis építőversenyt is indítunk, amin apró LEGO® meglepetéseket kaphatsz.

A Lego® Duplo szoba az egészen kicsiknek kedvez, akik a szőnyegre heveredve játszhatnak többek között a kedvenc építőelemeikkel. A szervezők puha óriáskockákkal is készülnek, hogy a legkisebbek is örömüket leljék ebben a színpompás világban.

Két nagy kedvenc, a Lego® Minecraft, és a Lego® Friends játékaival is találkozhatnak a rendezvényre látogatók.

A játszóház ez alkalommal is kedvez a bennünk szunnyadó építésznek! A Kockafeszt e szobájában több tízezer darab vegyes Lego® építőelemmel találhatjuk magunkat szembe, amikből érdemes kihozni a lehető legtöbbet, hiszen az előre meghirdetett építőversenyek alkalmával több száz Lego® csomagot osztunk ki a gyerekek között.

BÖRZE: Idén sem maradhat el a Börze, ahol minden rajongó a Regio játékstandjánál bővítheti, formálhatja Lego® gyűjteményét.
Fontos megjegyezni, hogy akár egyesével is megvásárolhatjuk bármelyik Lego® figurát, vagy alkatrészt.


JEGYEK ELŐVÉTELBEN MÁR KAPHATÓK a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, az Art Mozi és a Városi Hangversenyterem jegypénztáraiban, valamint online.
Gyermek: 700 Ft , Felnőtt: 900 Ft
Egerszegkártya kedvezmény kizárólag a kártyatulajdonos részére biztosítja a kedvezményt. A belépés 2 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott 18 éven aluli látogatók számára ingyenes.

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Építsünk együtt!

2018. február 12. Prm