vonat (1), iskola (2), édesség (3), Intersport (4), foltvarrás (1), darts (2), tánc (3), Quimby (1), PR (4), cinema city (12), rendőrség (2), Dóczi Éva (1), élet (2), kosárlabda (3), mozi (10), judo (4), lélekzuhany (1), Teke (1), kiállítás (7), karate (1)

Kilencedszerre is AlteRába

2018-07-10

Ha Körmend, akkor nem csak a kosárlabda jut eszünkbe, hanem az AlteRába fesztivál.

Ma kezdődik az ország legnagyobb kerti partija, immár 9.alkalommal népesül be a Rába Szabadidőcentrum. Az AlteRába Fesztivál július 10. és 14. között várja az igényes zene kedvelőit.

Az idei programon vasárnap hajnalig több, mint 40 fellépő látható, a nyitónap pedig igazi zenei csemegéket kínál. Az AlteRábát a Depeche Mode dalokat játszó Das Modell indítja kedden 17.30-kor, majd 19 órától a Sziámi And Friends lép színpadra. Kizárólag Körmenden koncertezik 2018-ban az F.O. System, a banda 21 órakor kezd a Rába-parton. Az első napot a Hiperkarma zárja a nagyszínpadon, Bérczesi Robiék 23 órától csapnak a húrok közé. A kis színpadra a Malacka és a Tahó varázsol vidám hangulatot, ők két alkalommal, 20.30-tól és fél 11-től is játszanak ma Körmenden.

Az 5 napos, elővételi bérletekhez ma még hozzá lehet jutni a helyszínen, ahol a 17 órai kapunyitástól napijegyek is kaphatók. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit már déli 12 órától el lehet elfoglalni.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait. Az odaút mellett a visszaútra is szól az akció, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió sugároz a városban és a környéken. A körmendi csatornán az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. A Körmend FM műsorát a 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.kormendfm.hu oldalon lehet hallgatni.

A 9. AlteRába ma 17:30-kor veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program: www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet