Az igazság ligája (1), foltvarrás (1), élet (2), sportkarate (1), oktatás (1), gasztronómia (7), vonat (1), színház (7), mozi (10), méz (2), darts (2), törvényszék (4), advent (8), Quimby (1), világnap (1), tánc (3), Teke (1), úszás (4), mézfesztivál (2), digitális (5)

Esszencia-Kowa egy száll gitárral

2017-11-03

A Kowalsky meg a Vega első 15 évének munkásságát felölelő dupla album, a Kilenc megjelenése előtti pár hétben időszerű a dalok szövegéről, üzenetéről, lényegi mondanivalójáról, esszenciájáról szót ejtenünk, és beszélgetnünk róla, mint arra a dalszövegek lehetőséget nyújtanak. Ezen indíttatásból szervezte meg a Keresztury Dezső VMK a beszélgetős estet november 14-én, ahol nem csupán meghallgathatjuk a szerző előadását, de kérdéseket tehetünk fel, elmondhatjuk személyes meglátásainkat, sőt kritikákat is megfogalmazhatunk.

Az estek keretén belül akusztikus gitárral előadva meghallgathatjuk a régi, de kiváltképp új dalokat. Azonban a hangsúly az eszmecserén lesz! A hely befogadóképessége összesen 250 fő, ezért azt kérik a szervezők, hogy mindenki időben érkezzen, hiszen az est jellegéből adódóan a késők megzavarhatják az előadást. Jegyek kizárólag online vásárolhatók.

2017. november 3. prm