Ady (1), oktatás (1), Toriki (1), könyv (3), lépegető (1), Quimby (1), méz (2), adomány (4), hastánc (3), tehetség (3), egészség (14), lélekzuhany (1), birkózás (2), gasztronómia (7), család (10), Box (1), zene (7), judo (4), törvényszék (4), úszás (4)

A házasság hete

2018-02-12

2018-ban Zalaegerszeg is csatlakozott a Házasság Hete országos rendezvény sorozathoz!

A házasság hete olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örökkévaló értékét. Bátorít minden olyan helyi kezdeményezést, amely hidat épít az adott közösség környezetében élő házaspárok és családok felé, amely segíti életüket, boldogulásukat. Nyíltan beszél a házasság mindennapi valóságáról, örömeiről és feszültségeiről. Igyekszik bölcs és gyakorlati tanácsokkal ellátni a házasokat és házasulandókat, valamint a teljes helyreállás reményét ébren tartani azokban, akiknek a kapcsolata válságban van, illetve valamilyen ok miatt megszakadt. – a Házasság Hete Szervezőbizottsága

Városunkban a Zalaegerszegi Női Szalon. a Tiszta Forrás Egyesület és a Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház közös szervezésében valósulnak meg a programok.

A programokról:


Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az ingyenes rendezvényekre!

2018. február 12. Prm