A  Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban közel 400 versenyző részvételével rendezték meg a Judo Diákolimpia országos döntőjét a Diák „A”és „B” korosztály számára. A kiváló szervezésű versenyen a Zalaegerszegi Judo SE-t 9 versenyző képviselte a közel 100 településről érkezett 11 és 12 éves diákok mezőnyében. A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott, hiszen heten értek el pontszerző helyezést, ami óriási eredmény az utánpótlást nevelő klubok versenyében.

Ezüstérmet szerzett Mezőfi Márk (50kg) Öveges József Általános Iskola tanulója. Bronzéremig jutott Furák Tamara (41kg) az Öveges József Általános Iskola és Vizi Zsófia (+56kg) az Eötvös József Általános Iskola diákja. A pontszerző ötödik helyen végzett Bordács Anita (38kg) Mindszenty József Gimnázium és Ált. Iskola, Dörnyei Dorisz (38kg) Nagykapornaki Ált. Iskola, Ódor Noel (32kg) Petőfi S. Általános Iskola és Volner Fanni (45kg) Öveges József Általános Iskola tanulója A versenyzőket Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán, Korpos Judith, Márton Tibor készítették fel a versenyre.

Varga Zoltán a Zalaegerszegi Judo SE elnöke elmondta, hogy fantasztikus hangulatú versenyt sikerült rendezniük és a szövetség támogatásával szeretnének minden évben egy nagy országos versenyt vendégül látni Zalaegerszegen.

2018. május 26. Prm