A DUE Médiahálózat immár 28. alkalommal hirdette meg a Tehetségkutató Diákmédia Pályázatot. A kiírásra tanulók és iskolai szerkesztőségek nevezhettek. Pályázni lehetett a Az Év Diákújságírója; az Év Diákrádiósa, Diákrádiója; az Év Diák-videoújságírója; az Év Diáklapja; az Év Diákfotósa; az Év Online Diákmédiuma és az Év Mentora címekre. .

A zalaegerszegi Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola tanulói a Diákújságíró Egyesület által meghirdetett országos pályázat három kategóriájában kiemelkedő eredményt értek el:

Az „ÉV DIÁKFOTÓSA” kategória országos I. helyezettje Szalai Gergő 8.c osztályos tanuló lett.

A Landorhegyi SuliTv az „ÉV DIÁK VIDEO-ÚJSÁGÍRÓJA” kategóriában szintén az I. helyen végzett.
A stáb tagjai: Szalai Gergő 8.c, Vidák Marcell 8.b, Mogyorósi László 7.a, Salamon Bálint 7.b, Horváth Gergő 6.b, Felkészítő pedagógus Gedeon Tamás volt. 

Az „ÉV ONLINE DIÁKMÉDIUMA” kategóriában a Landor Lapok online diákmagazin II. helyezést ért el.  Segítő-szerkesztő pedagógus Konrád Zsoltné volt. 

A DUE (Diákújságíró Egyesület) Médiahálózat ünnepélyes eredményhirdetésére és díjkiosztóját május 11-én rendezték Budapesten, a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Itt vehették át jutalmukat az érintettek. Nemcsak a Landorhegyi Iskola számára hoztak dicsőséget a fiatalok, hanem városunk, Zalaegerszeg, is büszke lehet erre a kiemelkedő teljesítményre – számolt be a részletekről az intézmény hivatalos közösségi oldala. 

Fotó: photopin.com

2018. május18. Prm.