Két nap, amikor minden a műanyag kockákról és Rólad szól! A 2018. évi Kockafeszt az elsőhöz hasonlóan nem csak élményeket ad a vendégeknek, hanem az élményeken túl sok gyermek valamilyen LEGO AJÁNDÉKKAL is gazdagabb lesz.

2018. február 17-ét és 18-át a Lego® rajongóknak ajánlatos bekarikázni a naptárban, hiszen visszatér Zalaegerszegre a Kockafeszt.

Idén már két emeleten és több teremben várják a látogatókat a Keresztury VMK-ban!

A programról:

TEREPASZTAL: A KLIKK csapata 2016 óta több mint 100 négyzetméternyi új terepasztalt épített. Az idei KOCKAFESZT turnén lesznek még soha be nem mutatott terepasztalok, ámulatba ejtő alkotással és építőivel találkozhatsz.

JÁTSZÓHÁZ: A KOCKAFESZT legnagyobb játszóházai vegyes LEGO® építőelemekkel vannak tele. A szőnyegen és az asztalokon több tízezer, olykor akár több százezer kockából építhetsz. Érdemes figyelni, olykor ugyanis építőversenyt is indítunk, amin apró LEGO® meglepetéseket kaphatsz.

A Lego® Duplo szoba az egészen kicsiknek kedvez, akik a szőnyegre heveredve játszhatnak többek között a kedvenc építőelemeikkel. A szervezők puha óriáskockákkal is készülnek, hogy a legkisebbek is örömüket leljék ebben a színpompás világban.

Két nagy kedvenc, a Lego® Minecraft, és a Lego® Friends játékaival is találkozhatnak a rendezvényre látogatók.

A játszóház ez alkalommal is kedvez a bennünk szunnyadó építésznek! A Kockafeszt e szobájában több tízezer darab vegyes Lego® építőelemmel találhatjuk magunkat szembe, amikből érdemes kihozni a lehető legtöbbet, hiszen az előre meghirdetett építőversenyek alkalmával több száz Lego® csomagot osztunk ki a gyerekek között.

BÖRZE: Idén sem maradhat el a Börze, ahol minden rajongó a Regio játékstandjánál bővítheti, formálhatja Lego® gyűjteményét.
Fontos megjegyezni, hogy akár egyesével is megvásárolhatjuk bármelyik Lego® figurát, vagy alkatrészt.


JEGYEK ELŐVÉTELBEN MÁR KAPHATÓK a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, az Art Mozi és a Városi Hangversenyterem  jegypénztáraiban, valamint online. 
Gyermek: 700 Ft , Felnőtt: 900 Ft
Egerszegkártya kedvezmény kizárólag a kártyatulajdonos részére biztosítja a kedvezményt. A belépés 2 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott 18 éven aluli látogatók számára ingyenes.

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Építsünk együtt!

2018. február 12. Prm